Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Zonnepanelen

Zeer tevreden over het advies voor het laten aan brengen van 10 zonnepanelen Keurig geplaatst en werkt perfect

Simon Braxhoven

Emma Jansen

Ik ben ontzettend blij dat ik het advies heb gekregen om mijn woning te isoleren. Het team van duurzaamheidsadviseurs heeft echt fantastisch werk geleverd. Ze waren zeer deskundig en gaven me gedetailleerd advies over de beste isolatiemethoden voor mijn huis. Ze hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste materialen en het vinden van een betrouwbare aannemer. Het isolatieproces verliep soepel en het resultaat is verbluffend. Mijn huis voelt nu veel comfortabeler aan, en ik merk al een aanzienlijke vermindering van mijn energieverbruik. Ik kan het advies om te verduurzamen en je huis te isoleren ten zeerste aanbevelen!

emma jansen

Zonnepanelen

Hai Sander. Nogmaals bedankt voor je advies en hulp. De zonnepanelen liggen er op. Ik ga besparen! Dank je wel. Op naar de warmtepomp. Zodra die kan komen neem ik contact met je op. Fijne dag!

C de jonge

zonnepanelen

Ik heb meerdere offertes opgevraagd en uiteindelijk bleek die van Groenkracht de meest voordelige optie te zijn. Bovendien hadden de andere bedrijven langere wachttijden voor het plaatsen van de zonnepanelen. Tot mijn verbazing arriveerde het team twee uur eerder dan gepland, maar dit was geen probleem. Binnen twee uur na hun aankomst waren de panelen al op het dak geïnstalleerd, vier panelen aan beide kanten. Ik ben ook tevreden over de nazorg, waarbij mijn vragen over hoe alles precies werkt goed werden beantwoord. Al met al ben ik blij met mijn keuze voor Groenkracht advies

Hugo Ridderkerk

bedankt

Sander, bedankt voor het advies. Uitvoering is goed gegaan en succes met je bedrijf. Moi!

Roy Henriks

Zeer tevreden!

Al diverse keren hebben wij samengewerkt met Groenkracht Advies. Altijd keurig volgens afspraak en wij besparen inmiddels veel geld op de lange termijn door de diverse investeringen die we hebben gedaan. Zeer tevreden!

John Doe